Προπονητής Iron Man | Cycling | Tzanetakis Training

CYCLING

CYCLING

CYCLING

Ποδηλασία δρόμου &
Ορεινή Ποδηλασία

Τα προγράμματα υπάρχει η δυνατότητα να καταρτιστούν είτε με προπονητικές ζώνες που καθορίζονται από την ισχύ (Watt - FTP) του ποδηλάτη, είτε με ζώνες καρδιακών παλμών, είτε με τον συνδυασμό και των δύο.

Η πιο πρόσφορη λύση είναι η διενέργεια εργομετρικής αξιολόγησης σε εργαστήριο, αλλά όταν αυτό δεν είναι δυνατόν, υπάρχει και η λύση των τεστ πεδίου. Στο προπονητήριο ή τον δρόμο.
Φυσικά ο προπονητικός σχεδιασμός μπορεί να σχεδιαστεί σε μπλοκ έτσι ώστε να τροποποιηθεί με βάση τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν κάθε εποχή.

Αναπτύσσουμε κατά προτεραιότητα εκείνα τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά του οργανισμού που καθορίζουν την απόδοση σε κάθε αγώνισμα ξεχωριστά.

1. Ιδιαίτερη σημασία στη βελτίωση της ενεργειακής οικονομίας.

2. Προπονητικοί χειρισμοί σε συνδυασμό με διατροφικές προσεγγίσεις και τακτικές τροφοδοσίας έτσι ώστε να μειωθεί η ενεργειακή δαπάνη και να αυξηθεί η διαθεσιμότητα ενεργειακής παροχής. Να αυξηθεί η συμμετοχή του λίπους στην παροχή ενέργειας, και ειδικότερα το fat max (τον μεγαλύτερο δηλαδή ρυθμό οξείδωσης του λίπους στη μεγαλύτερη δυνατή ισχύ) αλλά και να αυξηθεί η δυνατότητα απορρόφησης υδατανθράκων.

3. Φροντίζουμε τα κατώφλια και η ισχύς, να ανέλθουν σε όσο τον δυνατόν υψηλότερο ποσοστό της VO2max και της μέγιστης αερόβιας ισχύος (ΜΙΑ).

4. Τη μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου (VO2max)

5. Τη μέγιστη αερόβια ισχύ (ΜΑΙ)

140+

Ικανοποιημένοι Αθλητές

Προπονητικές Επιλογές

Ξεπερνώντας τα όριά σου

Προπονητικές Επιλογές

Ξεπερνώντας τα όριά σου

CustomizedΠροπονητική επιλογή περιλαμβάνει

 • Μηνιαίο προπονητικό πλάνο προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στους στόχους του αθλητή
 • Εξατομικευμένο καθορισμό των προπονητικών ζωνών
 • Προγράμματα ενδυνάμωσης σε άμεση συσχέτιση με τις προπονήσεις αντοχής
 • Videos με επίδειξη ορθής τεχνικής και ασκήσεις βελτίωσής της
 • Επιστημονικές οδηγίες που αφορούν στην αγωνιστική υδροτροφοδοσία
 • Επικοινωνία με τον προπονητή μία φορά κάθε εβδομάδα
ΕΠΙΛΟΓΗ

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μάθετε περισσότερα για τις Υπηρεσίες μας

Χρειάζεσαι καλή φυσική κατάσταση ή προετοιμασία για απαιτητικό αγώνα; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και είσαι ένα κλικ πιο κοντά στον στόχο σου!  Blog

  Αρθρογραφία και Νέα

  Posted inΝέα

  Πρωταθλητής Ελλάδος 2022 στην Πρακτική Σκοποβολή

  Πρωταθλητής Ελλάδος 2022 στην Πρακτική Σκοποβολή ανακηρύχθηκε ο Άλεξ Σκλάβης Aim High Alex Work Hard in Silence Let Success make the Noise

  Posted inΝέα

  Προσωπικό Ρεκόρ – Spartathlon 2022

  Με 1 ώρα προσωπικό ρεκόρ ο Στέλιος Λοζιός τερμάτισε το Spartathlon στις 31:37:26 και την 6η θέση Έλληνα αθλητή. Work Hard in Silence Let Success   περισσότερα »

  Posted inΝέα

  7η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικής Χρονομέτρησης 2022

  Μεγάλο Personal Best με +25 watt Normalized  σε 3 μήνες  και .. 7η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικής Χρονομέτρησης 2022 για τον Φάνη Κυδώνη

  Posted inΝέα

  1η θέση στο 6ήμερο της Τρανσυλβανίας

  1η θέση για τον Σάκη Στημονιάρη στο 6ήμερο της Τρανσυλβανίας που έλαβε χώρα στο Reghin της Ρουμανίας. Με μία επική προσπάθεια (705 km) πέρασε μέσα   περισσότερα »