Unlimited - Tzanetakis Training | Coaching Services

UNLIMITED

Απεριόριστη πρόοδος με τεχνολογία αιχμής!

Προπονητικό πρόγραμμα με επιστημονικές οδηγίες και καθημερινή επίβλεψη απόδοσης.

Πλάνο Προπόνησης Unlimited

Η Unlimited είναι μια ξεχωριστή προπονητική προσέγγιση για τα Ελληνικά δεδομένα. Περιλαμβάνει εκτός από κάθε δυνατότητα της Customized και επιπλέον τα παρακάτω:

Η προπονητική πρακτική εφαρμογή γίνεται μέσω παγκοσμίως γνωστής πλατφόρμας.

Μέσω της πλατφόρμας ο προπονητής  σχεδιάζει τον ετήσιο προγραμματισμό σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα προπονητικά φορτία μέχρι την ημέρα του αγώνα στόχου, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται ως και ένα έτος μετά !!!  

Υπάρχει καθημερινή ανατροφοδότηση αναφορικά στις προπονήσεις, δυνατότητα ανταλλαγής σχολίων μεταξύ του προπονητή και των αθλητών και παρακολούθηση της κάθε λεπτομέρειας της προπόνησης και των παραμέτρων της αποκατάστασης.

Γι αυτούς που το επιθυμούν υπάρχει η δυνατότητα σε καθημερινή βάση επεξεργασίας δεδομένων HRV – Heart Rate Variability (μεταβλητότητα της καρδιακής συχνότητας) τιμές γλυκόζης αίματος  που συσχετίζονται με τις προπονητικές επιβαρύνσεις.

2320+

Επιτευγμένοι Στόχοι

Ενημερώνεστε για κάθε τεχνολογική καινοτομία που μπορεί να βοηθήσει την προπόνησή σας, της οποίας η χρήση της είναι ακόμη άγνωστη στους χώρους της Ελλάδας. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία επεξεργασίας των δεδομένων που λαμβάνουμε από αυτές και την ενσωμάτωσής τους στον προπονητικό σχεδιασμό.

Παρέχουμε την δυνατότητα καθημερινής τροποποίησης του προπονητικού σχεδιασμού λαμβάνοντας υπ όψιν τα απρόοπτα που έτσι κι αλλιώς συμβαίνουν στην ζωή μας.

Τα προγράμματα ενδυνάμωσης υπόκεινται σε πιο πολύπλοκο περιοδισμό με μικρό-τροποποιήσεις ανά βδομάδα

Κατάρτιση εξατομικευμένου πλάνου αγωνιστικής υδροτροφοδοσίας που καλύπτει αναπλήρωση υγρών, ενεργειακών υποστρωμάτων, ηλεκτρολυτών, ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε αγωνιστικής προσπάθειας. Δυνατότητα χρήσης τεχνολογικών εξελίξεων που μας δίνουν πληροφορίες για την παρακολούθηση των ανωτέρω παραμέτρων ακόμη και με Real Time Data.

Επιστημονικές οδηγίες, μέθοδοι και πρωτόκολλα εγκλιματισμού για προσαρμογές οι οποίες  αφορούν αγώνες που εκτυλίσσονται σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες (υψομέτρου, θερμοκρασίας, υγρασίας).  Xtreme τρίαθλα, αγώνες trail running που λαμβάνουν χώρα σε υψόμετρα άνω των 2000 μέτρων πχ Tor des Géants, αγώνες στην έρημο πχ BadWater, Marathon des Sables, σε συνθήκες πολικού ψύχους πχ Rovaniemi 300.

Γι αυτούς που έχουν τη δυνατότητα ενσωμάτωση των βέλτιστων πρωτοκόλλων «live high, train low»

Περιλαμβάνει την δυνατότητα απεριόριστης επικοινωνίας με τον προπονητή με κάθε πρόσφορο μέσο

Life Happens, αλλά η Tzanetakis Lab Unlimited φροντίζει η προπόνηση να τροποποιείται με βάση την καθημερινότητά σας και όχι να προσαρμόζεται η ζωή σας στη βάση της προπόνησης.

Το Unlimited είναι η επιτομή της εξατομίκευσης στην προπόνηση

Σχεδίαση ετήσιου προγραμματισμού

Υπολογισμός με ακρίβεια προπονητικών φορτίων μέχρι τον αγώνα στόχο.

Πίνακας μεταβολής φυσικής κατάστασης

Παρακολουθούμε τις αποκρίσεις του οργανισμού του αθλητή στα προπονητικά φορτία.

Καθημερινή επεξεργασία δεδομένων

Δυνατότητα επεξεργασίας δεδομένων Speed, Power, HRV – Heart Rate Variability (μεταβλητότητα της καρδιακής συχνότητας) τιμές γλυκόζης αίματος  που συσχετίζονται με τις προπονητικές επιβαρύνσεις σε καθημερινή βάση.

THE LAB

TZANETAKIS LAB

Λόγοι για τους οποίους μπορείτε να μας Εμπιστευτείτε

Δημιουργούμε προπονητικές παρεμβάσεις που βελτιστοποιούν και διασφαλίζουν την αθλητική πρόοδο.

Επιστημονική γνώση και εμπειρία 30 ετών που οδηγεί σε αύξηση & βελτίωση επιδόσεων

Εξατομικευμένο πρόγραμμα, το οποίο θεμελιώνεται στο προπονητικό ιστορικό του κάθε αθλητή – ασκούμενου

Διευρύνουμε καθημερινά τους ορίζοντές μας για να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τα όριά σας

Συχνές ερωτήσεις

Από το επίπεδο του elite αθλητή, ως τον «καθημερινό ασκούμενο» και κλινικούς πληθυσμούς, ο καθένας μπορεί να ενταχθεί στα προγράμματα Unlimited / Customized. Ακόμη και αν προπονείσαι δεκαετίες, ή αν αύριο είναι η πρώτη μέρα στη ζωή σου που θα ασκηθείς, έχεις τώρα τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης.

Τον προπονητικό σχεδιασμό αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει αποκλειστικά ο Γιάννης Τζανετάκης του οποίου το επιστημονικό υπόβαθρο και η προπονητική εμπειρία εγγυώνται τα αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα καταρτίζεται από τον ετήσιο προγραμματισμό, ως την εβδομαδιαία δομή του και τις ημερήσιες προπονήσεις επάνω σε διαδικτυακή πλατφόρμα στην οποία έχει πρόσβαση ο αθλητής. Η κάθε προπόνηση μπορεί να κατεβεί (download) στα «ρολόγια – καρδιοσυχνόμετρα» του αθλητή και την ίδια στιγμή έχει πρόσβαση σε αυτήν με την εφαρμογή για κινητά (mobile app) της πλατφόρμας και της web εκδοχή της.

Το πρόγραμμα παραδίδεται στο email σας ως επισυναπτόμενο αρχείο. Συμπληρωματικά λαμβάνεται προγράμματα ενδυνάμωσης και από το drive, αρχεία εκπαιδευτικών βίντεο που αφορούν δρομικές, πλειομετρικές ασκήσεις και συνδέσμους video βασικής τεχνικής για τις ασκήσεις ενδυνάμωσης με «βάρη» – αντιστάσεις.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα Customized καταρτίζεται με βάση τον τρόπο ζωής του ασκούμενου και την αγωνιστική στοχοθεσία του. Η συζήτηση με τον προπονητή επιτρέπει την προσαρμογή της προπόνησης στον τρόπο ζωής του ασκούμενου με καίριες και καθοριστικές παρεμβάσεις.

Στην επιλογή Unlimited υπάρχει η δυνατότητα μεταβολής των προπονήσεων σε καθημερινή βάση. Οι συνεχώς μεταβαλλόμενες υποχρεώσεις στη ζωή του ασκούμενου, αλλά και η μεταβολή στην ικανότητα αποκατάστασης αφομοιώνονται από τη διαρκή προσαρμογή του προγράμματος

Χρειάζεσαι βοήθεια στην επιλογή προπονητικού πλάνου ;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου